Welkom bij de Neurosofie stichting

Welkom bij de Neurosofie® stichting. De Neurosofie® stichting heeft twee doelen:

  1. Het ontwikkelen, promoten en verspreiden van modern pragmatisme binnen de wetenschap ter bevordering van die wetenschap.
  2. Het ontwikkelen, promoten en verspreiden van modern pragmatisme als filosofische levenswijze voor het verlichten van mensen hun leven.

Concreet wordt dit gerealiseerd door het beheren en verspreiden van het gedachtegoed van Joost van der Leij. De kern van dit pragmatisch gedachtegoed zijn de twee boeken:

  1. Het Neurogram® Handboek: Doorgrond jezelf en anderen met Cybernetic Big Five Theory.
  2. Het ABC-NLP Handboek: Neuro-Linguïstisch Programmeren en toegepaste gedragsanalyse.

Het Neurogram® Handboek geeft de wetenschappelijke theorie voor breintypen. Het ABC-NLP Handboek geeft de wetenschappelijke theorie voor NLP. Naast het ontwikkelen van deze wetenschappelijke basis, ondersteunt de Neurosofie® stichting ook onderzoek naar NLP of breintypen.

Tenslotte werft de Neurosofie® stichting fondsen om een bijzonder hoogleraar NLP aan te stellen. Hiervoor is een bedrag van 250.000 euro nodig. Het aanschaffen van boeken en je donaties helpen mee om dit mogelijk te maken. Omdat de Neurosofie® stichting een ANBI stichting is, zijn donaties belastingaftrekbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *